workshops en

evenementen

BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU – BE THE STONGEST YOU

onze workshops en evenementen

Gewichtheffen

Gewichtheffen is een steeds populairdere sport, vooral dankzij CrossFit, waarin deze beweging vaak voorkomt. Het wordt ook gebruikt als aanvulling om sterker en explosiever te worden in andere sporten die je beoefent. Om optimaal resultaat te behalen en blessures te voorkomen, is het van essentieel belang om de techniek correct uit te voeren. Dit vereist inzicht in de juiste techniek, en met een WeLift gecertificeerde coach kunnen wij aan deze behoefte voldoen.

Tijdens onze gewichthefworkshop richten we ons op verschillende niveaus. Voor beginners ligt de focus op het correct aanleren van de snatch en clean and jerk. Voor gevorderde atleten richten we ons op het verfijnen van de techniek.

De workshop duurt in totaal 3 uur, waarbij we 1,5 uur besteden aan de snatch en 1,5 uur aan de clean and jerk. Door middel van verschillende leervormen en complexe oefeningen zullen we jouw techniek verbeteren, zodat je in staat bent om meer gewicht te tillen. Je zult merken dat je kracht en vaardigheid toenemen naarmate je meer ervaring opdoet.

Neem deel aan onze gewichthefworkshop en ontwikkel je vaardigheden onder begeleiding van onze deskundige coaches. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde atleet die zijn of haar techniek wil verfijnen, wij staan voor je klaar. Schrijf je vandaag nog in en til je gewichthefvaardigheden naar een hoger niveau!

Handstand

Het leren van een handstand is een flinke uitdaging. Vaak gaat dat gepaard met een vleugje angst, want niemand wil plat op zijn rug vallen. Maar we willen wel graag op onze handen kunnen staan en misschien zelfs handstand push-ups kunnen doen. Tijdens onze handstandworkshop nemen we die angst bij je weg en delen we handige tips en trucs om de handstand onder de knie te krijgen.

De workshop duurt 1,5 uur en tijdens deze sessie werken we aan verschillende aspecten: de handstand zelf, het lopen op je handen, het heffen vanaf de grond tot een handstand (press to handstand) en handstand push-ups. Afhankelijk van het niveau in de groep kunnen we ook andere variaties behandelen, zoals een planche of een handstand op één hand. We passen de inhoud van de workshop aan op basis van de groep, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan groeien.

Schrijf je in voor onze handstandworkshop en ontdek hoe je angstvrij en met zelfvertrouwen de handstand kunt beheersen. Deze workshop wordt verzorgd door een ervaren trainer, een voormalig Nederlands kampioen turnen. Hij zal je begeleiden en de nodige technieken aanleren. Of je nu een beginner bent die nog nooit een handstand heeft geprobeerd of een gevorderde atleet die zijn vaardigheden wil verfijnen, je bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de juiste tools voor je klaarliggen. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap richting het beheersten van de handstand!

Voeding

Ontdek de kracht van voeding met de workshop van TrainingsstudioNL!

Trainen onder begeleiding van een ervaren coach is geweldig, omdat je voortdurend waardevolle tips en feedback ontvangt. Maar wanneer je in de supermarkt staat, mis je helaas die persoon die je precies vertelt welke producten het beste passen bij een gezonde levensstijl.

Bij TrainingsstudioNL begrijpen we dit en daarom bieden wij de workshop voeding aan. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat een gezonde levensstijl inhoudt en richten we ons op het aanpakken van de meest voorkomende voedingsfabels. Op deze manier vergroten we je bewustzijn over wat je beter wel en niet kunt eten en drinken.

Onze workshop voeding biedt een praktische en duidelijke benadering. Onze experts delen waardevolle kennis en praktische tips om je te helpen gezonde voedingskeuzes te maken. We bespreken onderwerpen als evenwichtige voeding, het lezen van voedingsetiketten en het maken van slimme keuzes in de supermarkt.

Met de kennis die je opdoet tijdens onze workshop, ben je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en een gezonde levensstijl na te streven. Geen misleidende informatie of onzekerheid meer, maar een solide basis om op te bouwen.

Dus, sta je open voor een nieuw begrip van voeding en wil je jouw gezondheidsdoelen ondersteunen met de juiste voedingskeuzes? Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop voeding en laat ons je begeleiden op de weg naar een evenwichtige en voedzame levensstijl. Bij TrainingsstudioNL staan we voor je klaar om je te inspireren en te ondersteunen op jouw gezondheidsreis.

Muscle-up

Ontdek de kracht van de muscle-up met onze workshop bij TrainingsstudioNL!

Als je praat over bodyweight-oefeningen en CrossFit-gymnastics, is de muscle-up vaak een van de eerste oefeningen die ter sprake komt. Deze oefening is enorm uitdagend en wordt vaak gezien als onmogelijk. Maar met de juiste begeleiding is niets onmogelijk. De muscle-up is niet alleen een indrukwekkende oefening om te zien, maar ook zeer effectief voor het opbouwen van kracht in het bovenlichaam, coördinatie en timing.

Bij TrainingsstudioNL bieden we een speciale workshop aan waarin we de complexe techniek van de muscle-up in behapbare stappen uiteen zetten. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop krijg je de begeleiding en instructie die je nodig hebt om de muscle-up te leren beheersen.

Onze ervaren trainers zullen de oefening stap voor stap met je doorlopen, waarbij ze de techniek in begrijpelijke stappen afbreken. Je leert de juiste positie, timing en kracht die nodig zijn om deze uitdagende oefening succesvol uit te voeren. Met geduld, inzicht en de nodige aanpassingen helpen we je om jouw doelen te bereiken en de muscle-up onder de knie te krijgen.

Of je nu een beginner bent die nog nooit een muscle-up heeft geprobeerd of een gevorderde atleet die zijn of haar techniek wil verfijnen, onze workshop biedt de ideale omgeving om te groeien en te excelleren. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de voldoening van het beheersen van deze ultieme bodyweight-oefening.

Bij TrainingsstudioNL geloven we in de kracht van begeleiding en de mogelijkheid om grenzen te verleggen. Schrijf je in voor onze workshop en ontdek dat met de juiste instructie niets onmogelijk is. Samen zullen we werken aan jouw succes in het behalen van de muscle-up en het versterken van jouw bovenlichaam, coördinatie en timing.

Deze complexe techniek wordt uit elkaar gehaald en in stappen aangeboden tijdens deze workshop van 1,5 uur.

Teambuilding

Ontdek de kracht van teambuilding met TrainingsstudioNL!

Teambuildingactiviteiten met je afdeling, personeel, collega’s of zelfs familie zijn van onschatbare waarde voor het versterken van onderlinge relaties en het bevorderen van samenwerking. In een informele setting leer je elkaar beter kennen en leer je om te gaan met zowel je sterke als zwakke eigenschappen. Dit bevordert niet alleen wederzijds begrip, maar heeft ook een positieve invloed op de samenwerking binnen de groep.

Bij TrainingsstudioNL pakken we teambuilding aan met een sportieve aanpak. Door middel van sportactiviteiten versterken we de relatie tussen collega’s, werkgevers en werknemers. We bieden een dynamische en uitdagende omgeving waarin je leert hoe je reageert wanneer je onder druk staat en ontdekken wat je aan elkaar hebt in zulke momenten.

Onze teambuildingactiviteiten zijn ontworpen om een gezonde dosis competitie, samenwerking en plezier te bevorderen. Samenwerken tijdens sportieve uitdagingen helpt bij het opbouwen van vertrouwen, het verbeteren van communicatie en het versterken van het teamgevoel. Of het nu gaat om een obstacle run, een groepstraining of een teambuildingsspel, wij zorgen ervoor dat iedereen wordt betrokken en gemotiveerd om zijn of haar beste beentje voor te zetten.

Kom naar TrainingsstudioNL en ontdek hoe onze teambuildingactiviteiten de onderlinge relaties en samenwerking binnen jouw team kunnen versterken. Onze ervaren trainers begeleiden jullie met enthousiasme en expertise, en zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke en waardevolle ervaring hebben.

Investeer in je team en bouw aan een sterke en hechte groep. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om een teambuildingactiviteit op maat te creëren die perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw team. Samen streven we naar succes en een bloeiende samenwerking!

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ijsbad

Ontdek de voordelen van een ijsbad bij TrainingsstudioNL!

Het ijsbad, een uitdagende ervaring die veel voordelen met zich meebrengt. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te genieten van de vele positieve effecten? Bij TrainingsstudioNL bieden we een speciale workshop waarin we de 5 punten belichten waarom een ijsbad goed voor je is.

 1. Verfrissend en verhelderend: Een duik in het ijsbad geeft je een verkwikkend gevoel en verheldert je geest. Het is een geweldige manier om jezelf even helemaal te resetten en een frisse start te maken.
 2. Gelukshormonen: Tijdens het onderdompelen in het ijsbad komen er gelukshormonen vrij, zoals endorfine en serotonine. Dit zorgt voor een gevoel van euforie en welzijn, wat je humeur een boost geeft.
 3. Verbeterde bloedsomloop: Het ijsbad geeft je bloedsomloop een flinke boost. Door de kou vernauwen je bloedvaten en wordt er vervolgens meer zuurstofrijk bloed naar je organen gepompt. Dit helpt bij het herstel en verbetert de algehele gezondheid van je lichaam.
 4. Hydratatie van de huid: Het ijsbad kan ook een positief effect hebben op je huid. Door de kou wordt de doorbloeding gestimuleerd en kan je huid gehydrateerd blijven. Dit kan helpen bij het verminderen van droogheid en het behouden van een gezonde huid.
 5. Verbeterde warmteproductie: Na het ijsbad moet je lichaam hard werken om zichzelf weer op te warmen. Dit zorgt voor een verbeterde warmteproductie, waardoor je lichaam beter in staat is om de interne temperatuur te reguleren.

Durft jouw avontuurlijke kant het aan om bij ons in een ijsbad te springen? Tijdens onze workshop begeleiden onze ervaren trainers je stap voor stap en geven ze je waardevolle tips om het ijsbad optimaal te benutten. Je zult versteld staan van de positieve effecten en de veerkracht die je ontwikkelt.

Schrijf je vandaag nog in voor onze ijsbadworkshop en ervaar zelf de verfrissende kracht van het ijs. Bij TrainingsstudioNL zijn we er om je te inspireren en uit te dagen op jouw weg naar persoonlijke groei en welzijn.

vraag een gratis proefles aan

  recenties van jullie

  Gaby

  Bakkenes

  𝟭𝟳 𝗸𝗴 𝗮𝗳𝘃𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝟭𝟮 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻

  Mijn naam is Stefan Baas, woonachtig in het mooie Losser samen met mijn vrouw Marijke, dochter Amber en hond Hunter. Onze dochter wordt in december 2 jaar en is een vrolijke energieke peuter. Voor haar, mijn gezin en vooral mezelf wilde ik weer lekkerder in mijn vel zitten en mij fitter voelen.

  Niels

  Kerkhoff

  Beste atleten van TrainingsstudioNL en liefhebbers van de sport.

  Vanaf 23 oktober organiseren wij een workshop reeks olympisch gewichtheffen voor beginners en gevorderden! We sluiten de workshop reeks af met een wedstrijd. Het idee hierachter is om dit elk kwartaal terug te laten komen zodat je constant wordt uitgedaagd om je eigen records te verbeteren.

  Niels

  Kerkhoff

  TrainingsstudioNL x Yu Man Race 2020

  Met een flinke groep van +/- 15 van onze leden hebben we meegedaan aan de Yu Man Race. Dit evenement vond plaats in het FBK Stadion te Hengelo, wat dus mooi makkelijk te bereiken was voor de meesten van ons.